Layla Kuhnen

Layla van Raaij - Kuhnen

Sinds mijn afstuderen in 2009 heb ik onder andere werkervaring opgedaan als asisstent designer en studiomanager bij labels als MATTIJS en EHUD.

Tegenwoordig werk ik als freelancer en ben ik beschikbaar voor opdrachten voor modelabels en particulieren. Ik kan unieke items of collecties ontwerpen en ben dankzij mijn technische mode opleiding en mijn opleiding modevormgeving in staat om deze ontwerpen ook uit te werken tot perfecte patronen en eindproducten.

Mijn portfolio loopt uiteen van opdrachten voor modelabels tot theaterkostuums en bruidsjurken. Enkele stuks en kleine collecties kan ik zelf vervaardigen, bij grotere collecties maken we gebruik van een producent.

Mijn affiniteit ligt bij het ontwerpen voor dames met rondingen, maar ik ben dankzij mijn ervaring in de high fashion tak van de modewereld goed in staat ook de slanke klant te bedienen.

Leuk weetje, ik mocht als fan via een wedstrijd bij radio 3FM bellen met een van mijn stijliconen, Adele. Toen ik haar vertelde dat ik heel graag een jurk voor haar zou ontwerpen, reageerde ze direct enthousiast en nodigde me uit de jurk mee te nemen naar haar show in Paradiso.

Mocht u interesse hebben in samenwerking of meer informatie willen, neemt u dan contact met mij op.

Layla van Raaij - K├╝hnen
Email: info@laylakuhnen.com
Kvk: 27360987
BTW: NL163864032B01
Volg mij op social media:
facebook linkedin instagram

Layla Kuhnen