Layla Kuhnen

ontwerp ontwerp ontwerp prijs is 37,00 euro per uur

Ik bied een breed aanbod aan workshops en cursussen die met mode te maken hebben. Voorbeelden van mijn workshops zijn ontwerptekenen, vlinderstrikken naaien of voetbalshirts maken. Ook geef ik modecursussen waarin leerlingen zelf hun eigen rokje of shirtje kunnen maken!

De bedoeling van de cursussen is om leerlingen te laten kennismaken met het proces van modeontwerpen, vanaf het zoeken naar inspiratie via het ontwerpen en naaien tot aan de modeshow.

Behalve het leren omgaan met naald en draad krijgen de kinderen ook een andere kant van kleding te zien en leren ze zelf zoeken naar technische en creatieve oplossingen. Deze workshops en cursussen zijn voornamelijk voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar en geef ik op BSO's, basisscholen, kunst- en cultuurcentra en festivals.

Daarnaast heb ik leuke lessen voor andere leeftijden, zoals een "Modesprookjes" workshop voor de kleintjes (groep 1 en 2), ontwerpworkshops voor het middelbaar onderwijs en patroontekenlessen en naailessen aan volwassenen. Ook ben ik beschikbaar voor projecten op maat, zoals een theaterproject op een VMBO waarbij leerlingen een eigen voorstelling maakten. Onder mijn begeleiding ontwierpen en vervaardigden deze leerlingen een aantal kostuums.

Heeft u interesse in een cursus of een workshop op locatie? Of wilt u weten waar momenteel cursussen staan gepland waar u uzelf of uw kind kan inschrijven? Neemt u gerust contact met mij op.

Layla Kuhnen