Schmink Contact
Layla van Raaij - Kuhnen

"Ik wil graag mooie dingen maken"

Als freelance modeontwerper, vakleerkracht modeontwerpen voor kinderen, kostuummaker, theaterstylist en schminkartiest lopen mijn werkzaamheden zeer uiteen, maar 1 ding hebben ze gemeen; ik wil graag mooie dingen maken.

Ik ben inmiddels zo’n 10 jaar als zelfstandige beschikbaar voor allerlei opdrachten op het gebied van maatkleding, ontwerp, theaterstyling en schmink, workshops en cursussen, kinderfeestjes etc.

Vanuit Alphen aan den Rijn bedien ik over het algemeen een gebied van Den Haag tot Heemstede en van Noordwijk tot Utrecht, maar zelfs klanten uit Leeuwarden weten mij te vinden. Heeft u een wens voor speciale kleding, een vraag over workshops of interesse in mijn schminkwerk? Vragen staat altijd vrij, ik maak graag een vrijblijvende offerte voor u.

Layla van Raaij - Kühnen
info@laylakuhnen.com

Tel: 06-18170694

Volg mij op social media:


Kvk: 27360987
BTW: NL001873293B06

diploma ehbo

Veiligheid

Omdat ik als freelance modejuf werk hoef ik dit niet, er is namelijk altijd een achterwacht op de locaties die wel voorzien zijn van de nodige certificaten. Toch vond ik het een prettig idee om te weten wat ik moet doen aangezien ik werk met naalden, scharen en soms zelfs met naaimachines. Ik heb ook een VOG en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, een veilig gevoel!

Lees meer over mij