Schmink Contact

Schmink artiest

Nadat ik van schminken had geproefd op een mini workshop bij mijn dochter op de kinderopvang wist ik dat ik het tof vond om ook hiermee mooie dingen te maken. Ik besloot in 2018 een basiscursus te volgen en deed daarna al snel de gevorderdencursus. Inmiddels ben ik te boeken als schminkartiest om te schminken bij (amateur)theater- of dansvoorstellingen, maar ik kan ook schmink verzorgen op kinderfeestjes, speciale feestdagen, open dagen, personeelsfeesten of andere evenementen. Ik maak kinderschmink, maar kan ook heel mooie eye-designs maken voor grotere meiden die naar een party gaan. Ook individuele schmink voor halloween is mogelijk, inclusief vieze wonden! Heeft u een speciaal themafeest en bent u op zoek naar een schminkartiest die binnen dat thema kan werken? Stuur een bericht om de mogelijkheden te bespreken. Als aanvulling op het schminken biedt ik op aanvraag ook glittertattoeages aan.

Om te oefenen schmink ik veel op mezelf en deel deze resultaten regelmatig op mijn Instagram en Facebookpagina. Eigenlijk ga ik bijna niet meer zonder schmink op de deur uit, ik ben fan van eye-designs, en make-up mezelf elke dag met schmink. Daarnaast volg ik graag cursussen en workshops van succesvolle schminkartiesten om mijzelf verder te ontwikkelen.

Ik werk uitsluitend met professionele schmink van goede kwaliteit, in Nederland geproduceerd en goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Het bevat geen parabenen of parfum en is niet getest op dieren. De schmink is glutenvrij en hypoallergeen. U kunt de schmink gemakkelijk verwijderen met warm water en babyzeep, eventuele restjes krijgt u weg met make-up remover. Glittertattoo’s blijven zo’n dag of 4 mooi, daarna vervagen ze langzaam. U kunt de glittertattoo verwijderen met babyolie.

Voor meer informatie, offertes en boekingen stuurt u een email naar layla@laylakuhnen.com