Schmink Contact

Fashion design party!

Wilt u eens een verrassend kinderfeestje organiseren? U kunt een echte modeontwerper boeken om een fashion design party te voorzien van een gave workshop modetekenen of vlinderstrikken naaien, wellicht wilt u er zelfs een modeshow bij eind van de middag?

Voorbeelden van partijtjes:

5 & 6 jarigen:

Modesprookjes (ontwerp een outfit voor een sprookjesfiguur) & Schminken! ( 2 uur)

Ontwerp een gaaf ridderpak of een nieuwe outfit voor een prinses, mag de prinses een broek aan? En kan de ridder ook in het roze? Ondertussen schminkt Layla je als prinses of ander sprookjesfiguur! (maximaal 8 kinderen).

Alleen schminken ( 1,5 uur)

Voor schminken op een kinderpartijtje zoals uitgebreide unicorns, tijgers, katten, vlinders of monsters.

Optioneel: Voor 1,- per kind zet Layla glittertattoos, altijd een mooi aandenken!

8 jaar en ouder:

Fashion design party: Modetekenles & Vlinderstrikken naaien (1,5 uur)

Houd jij van modeontwerpen en zou je beter willen leren tekenen? In deze workshop leer jij trucjes om nóg gavere ontwerpen te kunnen maken. Daarnaast maken we samen vlinderstrikken voor om onze hals of in het haar, je gaat zelf met naald en draad aan de slag! (maximaal 10 kinderen).

Fashion design party deluxe!: Modetekenles & Vlinderstrikken naaien mét catwalkshow! (3 uur)

Bovenstaande fashion design party met als extra catwalkles én modeshow. Durf jij het aan om over de catwalk te lopen met je zelfgemaakte strik? Als extraatje krijgen de kids een glittertattoo! (maximaal 10 kinderen).

Het uurtarief van Layla is vanaf 45,- en voor opdrachten buiten Alphen aan den Rijn rekent Layla een reiskostenvergoeding van 0,25 per km. De hoeveelheid kilometers wordt berekend via de ANWB routeplanner." Vraag meer informatie voor een vrijblijvend offerte, helemaal aangepast op uw wensen.

* Layla werkt uitsluitend met professionele schmink van goede kwaliteit, in Nederland geproduceerd en goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen. Het bevat geen parabenen of parfum en is niet getest op dieren. De schmink is glutenvrij en hypoallergeen. U kunt de schmink gemakkelijk verwijderen met warm water en babyzeep, eventuele restjes krijgt u weg met make-up remover. Glittertattoo’s blijven zo’n dag of 4 mooi, daarna vervagen ze langzaam. U kunt de glittertattoo verwijderen met babyolie.

Voor meer informatie, offertes en boekingen stuurt u een email naar: info@laylakuhnen.com