Schmink Contact

DIY Pakketjes

Layla geeft haar modelessen voornamelijk in de regio Zuid-Holland en kan jammer genoeg niet overal tegelijk zijn, al zou ze dat stiekem best willen. Gelukkig zijn er nu DIY workshop pakketjes van Layla’s fashion design lessen, zodat je thuis aan de slag kunt! Waar jij wil, wanneer jij wil, op je eigen tempo!

In de pakketjes zitten de materialen met daarbij een uitgebreide werkbeschrijving met foto’s waarin stap voor stap beschreven staat wat je moet doen. De adviesleeftijd is minimaal 8 jaar, of onder begeleiding van een volwassene.

Wil jij zelf scrunchies kunnen maken, zonder dat je daarvoor allerlei materialen moet gaan kopen en moeilijke tutorials kijken? Met dit DIY pakketje van Layla kun je meteen aan de slag, want alle benodigdheden voor 4 scrunchies zitten erin. Alles dat je zelf in huis moet hebben zijn een naald & draad, een kopje thee en wat lekkers voor jezelf.

Liever iets anders maken? Er is ook een DIY pakketje voor Pompom sleutelhangers! Inclusief imitatiebont, vulling, sleutelringen en lint voor 2 pompoms. Deze Pompoms zijn ook erg leuk voor aan je tas.

Heb je thuis een naaimachine? Dan kun je ook kiezen voor de glitter etui! Ook dit werkstuk kun je stap voor stap in elkaar zetten aan de hand van de uitgebreide werkbeschrijving met foto’s. In het pakketje vind je materiaal en ritsen voor 2 glitteretui’s.

Alle DIY pakketjes wisselen regelmatig van materiaal, zo kun je dus prima af en toe een extra pakketje kopen en krijg je andere kleuren pompoms of etui’s. De vrolijke pakketjes passen door de brievenbus en kosten € 9,95 per stuk exclusief verzenden. Koop je 3 pakketjes of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Voor BSO’s of scholen zijn ook mogelijkheden om grotere pakketten samen te stellen zodat ze in de klas gemaakt kunnen worden.

Tip: Heb je je werkstukken klaar? Bewaar de instructie netjes in een map zodat je hem vaker kunt gebruiken!

Stuur Layla een mailtje voor informatie of het bestellen van de DIY pakketjes!